Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termékajánló

Információk

A választható szállítási és fizetési módok a cégadatok alatt olvashatók


Cégnév / Név: Sepedovit Kft.
Cím: 1164 Budapest, Felsőmalom u. 16. 3/302. (csak iroda! Személyes átvételre nincs mód!)
Tel: +36-30/246-4799
Fax: -
E-mail: info [kukac] zoknicipo.hu
Áruház neve: Zoknicipő webáruház
Adószám: 23773659-1-42
Cégjegyzék szám: 01 09 977450
Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám: 10700701-67057456-51100005
Kapcsolattartó neve: Nyerges-Bohák Zsófia
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/246-4799
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] zoknicipo.hu
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok
» Postai Csomagfeladás
Kizárólag az előre kifizetett (bankkártyás fizetés vagy banki átutalás) csomag esetén választható!
Hetente egyszer, a KEDD-i napon adjuk fel a postai csomagokat.
Termékek össztömegeSzállítási költség
0 kg0,05 kg590 Ft
0,06 kg0,3 kg790 Ft
mpl
» GLS Futárszolgálat
Terméksúlytól függetlenül, fizetési módtól függetlenül választható szállítási mód, a 1-4 munkanapon belüli kézbesítéssel.
Szállítási költség1 100 Ft
gls_api
» Foxpost csomagautomaták
A csomagterminálok országszerte több mint 102 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Szállítási költség890 Ft
foxpost_hu_api_automata

Csere

Termékeink kézhezvételtől számítva 14 napon belül cserélhetők.

A cserélni kívánt terméket használatlan állapotban kell visszaküldeni, ami azonban a csomagolásra nem vonatkozik, felbontás, felpróbálás és beltéren való kipróbálás nem számít használatnak.

Mivel a zoknicipo.hu kizárólag webshopként üzemel, személyes átvételi lehetőséget sajnos csere esetén sem tudunk biztosítani. A csere szállítási költségét a vásárló állja.

Amennyiben a velünk szerződött GLS Futárszolgálat csereszolgáltatását kívánja igénybe venni, a csere menete a következő: kiválasztja mely zoknicipőt és mekkora méretben küldjük ki, és megírja nekünk emailben. Mi cserefutárral kiküldjük az új zoknicipőt, a futár a nem megfelelőnek bizonyult cipőt egyúttal el is hozza Öntől. Válaszborítékot szintén mi küldünk.
A cserefutár szolgáltatásnak ebben az esetben oda-vissza díja 2400 Ft, mely előreutalással a zoknicipo.hu webáruházat üzemeltető SEPEDOVIT Kft. számlaszámára fizetendő. Az összeget mi fizetjük ki a GLS Futárszolgálatnak. Ez a zoknicipő árához mérten nagyon magas ár, de sajnos nincs ráhatásunk, cégünk felé a cserének természetesen semmi költsége nincs.

Amennyiben az oda-vissza csere bármely olcsóbb módját meg tudja szervezni, mi nyitottak vagyunk. Az info@zoknicipo.hu email címen ezzel kapcsolatban is elérhetők vagyunk.

 

Elállás

Amennyiben úgy dönt mégis eláll a vásárlástól, a csomag kézhezvételét követően 14 napig erre is van módja. Cégünk a termék(ek) kézhezvételét követően a vételárat 1 munkanapon belül visszautalja.

A terméket használatlan állapotban kell visszaküldeni, ami azonban a csomagolásra nem vonatkozik, felbontás, felpróbálás és beltéren való kipróbálás nem számít használatnak.

Mivel a zoknicipo.hu kizárólag webshopként üzemel, személyes visszaadási lehetőséget sajnos elállás esetén sem tudunk biztosítani. A visszaküldés szállítási költségét a vásárló állja.

Amennyiben a velünk szerződött GLS Futárszolgálat vissza-szolgáltatását kívánja igénybe venni, a visszaküldés menete a következő: emailben megírja nekünk elállási szándékát, illetve, hogy ehhez megrendeli a GLS vissza-szolgáltatást. Mi kirendeljük Önhöz a GLS Futárszolgálat munkatársát, aki a nem megfelelőnek bizonyult cipőt elhozza Öntől. Kérjük ehhez tegye borítékba a visszaküldeni kívánt terméket.
A GLS Futárszolgálat díjszabása szerint a vissza-szolgáltatás díja 1100 Ft. Ezt az összeget a termék árának visszautalásakor levonjuk.

Amennyiben a visszaküldés bármely más módját meg tudja oldani, mi nyitottak vagyunk, de kaz elállást írásban jelezni kell cégünk felé az info@zoknicipo.hu email címen, hogy tudjunk róla, hogy csomagot várunk.


Fizetési módok
» Előre utalással
Előreutaláskor a fizetendő vételárat a megadott számlaszámra (számlaszám: 10700701-67057456-51100005) kell átutalni, vagy a CIB bankot felkeresve befizetni.
Fontos! Utaláskor a közlemény rovatban a megrendelés azonosítót (melyet a rendelés leadásakor 1-2 percen belül emailben küldünk meg Önnek) fel kell tüntetni!
» Bankkártyás fizetés
Borgun kártyás fizetés esetén átirányítjuk BORGUN Bank oldalára, ahol meg kell adnia a bankkártya adatait. A fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Sikeres fizetés után visszairányítjuk a weboldalunkra. Kérjük fizetés után mindenképp várja meg, míg a visszairányítás megtörténik! Ha mégis valamilyen probléma merülne fel, a weblap automatikusan értesíti Önt erről.
borgun_hu
» Utánvéttel
Az utánvétes fizetési mód + 300 Ft kezelési költség ellenében választható.
Csak a GLS Futárszolgálatnál és a Foxpost kiszállításnál elérhető, a Postai kiszállítás esetén nem.
A felár a futárszolgálat pénzkezelési díját fedezi, melyet cégünk nem tud átvállalni.

Sávos Kedvezmény
» Kedvezmény az aktuális rendelés végösszege alapján
Megrendelés végösszegKedvezmény
0 Ft3 499 Ft-
3 500 Ft 12%

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet
Webáruház készítés