Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!


A zoknicipo.hu webáruház 2015. júniusában nyitotta meg virtuális kapuit. 

Célunk egy olyan termék népszerűsítése volt, mely méltatlanul hiányzik a magyar gyerekruházati piacról. Úgy gondoltuk, nem lehet túl nagy kérés a kisgyerekes anyukák részéről egy olyan babacipő, melyet könnyű felvenni, nem csúszik, könnyen és gyorsan tisztítható, a gyerek is szívesen hordja, és még az ára is megfizethető.

Mostanra elmondhatjuk, hogy a gumitalpú zoknicipő valóban hiánycikk volt Magyarországon, melyet nagy örömünkre egyre több szülő ismer és szeret meg webáruházunkon keresztül. A sok pozitív visszajelzés azt mutatja, a zoknicipő valóban megkönnyíti a hétköznapokat, időt és idegeskedést spórol meg. Kényelmes viselet egész napra otthon, bölcsödében, óvodában, de akár a játszótéren is. Kiegészítő termékként ajánljuk figyelmükbe szintén népszerű lábszármelegítőinket is, mely legnagyobb választékban nálunk érhető el az országban.

Webáruházunkban fontosnak tartjuk a precíz és rugalmas kiszolgálást, pontos tájékoztatást és igyekszünk a legbiztonságosabb és leggyorsabb vásárlási feltételeket biztosítani. Ehhez járul hozzá, hogy termékeinkből jelentős raktárkészlet tartunk, így a megrendelést követő néhány napon belül kézhez kaphatják az árut.

Választékunkat folyamatosan bővítjük, igyekszünk a legjobb minőségű árut biztosítani. Törekszünk megfizethető áron forgalmazni termékeinket és minél több akcióval kedveskedni vásárlóinknak.

 Ha kérdése van a rendeléssel vagy termékeinkkel kapcsolatban, munkatársaink örömmel adnak részletes tájékoztatást néhány órán belül emailben..

E-mail:info@zoknicipo.hu            

Összességében tehát meleg szívvel ajánljuk a zoknicipők és lábszármelegítők használatát minden családnak!

Nézzenek be hozzánk! :)

 

Webáruház készítés